Yritysesittely - Painotalo Ky Esko Ahtee

Ketterä konkari
Painotalo Esko Ahtee on perheyritys, joka on perustettu vuonna 1964. Aloitimme silkkipainona, joka on ahkerassa käytössä edelleen. Silkkipaino on monipuolinen: sillä voidaan painaa hyvin monenlaisille materiaaleille ja luoda peittäviä, paksuja ja kestäviä väripintoja.

Vuosien myötä painotalo on laajentunut useaan otteeseen: vuonna 1975 hankittiin offset-painokoneet, kymmenen vuotta myöhemmin hankittiin ensimmäiset ATK-laitteet, joka mahdollisti tekstin- ja kuvanvalmistusosaston tehokkuuden. Ajan myötä on syntynyt myös monipuolinen jälkikäsittelyosasto.

Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 1988, kun Esko Ahtee myi osuutensa painotalosta kahdelle pojalleen.


Muutosten kautta entistä monipuolisemmaksi
Vuonna 2001 hankimme JättiEskon, joka tulostaa tarkkaa ja pysyvää painojälkeä mm. levyille, tarroille ja muoville. Näin suurkuvatulosteiden tekemisestä tuli ominta osaamistamme. Pari vuotta myöhemmin saimme täydennystä PikkuEskosta ja SkarppiEskosta.  

Vaikka alalla on näiden vuosikymmenten aikana puhaltaneet navakatkin muutosten tuulet ja teknologian kehitys on ollut huimaa, asiakkaamme arvostavat edelleen samoja asioita: laadukasta painojälkeä, joustavasti toimivaa palveluketjua ja ammattitaitoista palvelua. Niinpä vuonna 1964 liikeideassamme määritellyt kolme seikkaa ? korkea laatu, toimitusvarmuus ja pitävät toimitusajat ? ovat edelleen toimintamme painavimmat kulmakivet.


Tyytyväinen asiakas on painavin todiste hyvästä työstä
Paras palkinto hyvin tehdystä, huolellisesta työstä on varmasti se, että meillä on paljon hyviä, pitkäaikaisia asiakassuhteita. Vuosien saatossa luottamus on kasvanut ja toisen toimintatavat tulleet tutuiksi. Tällainen on hyvin palkitsevaa molemmille osapuolille. 

Yhteystiedot

Kalkunviertotie 2 A
33330 Tampere
Puhelin (03) 3122 6600
Faksi (03) 343 4900
aineisto@eaky.fi

Kirjautuminen